Φωτογράφιση βάπτισης

Οι Βαφτίσεις είναι γεμάτες με τρυφερές στιγμές. Για εμάς σημαντικό σε μια φωτογράφηση βάπτισης είναι να καταγράψουμε τη συγκίνηση της ημέρας, την ατμόσφαιρα και όλες τις μικρές λεπτομέρειες που θα σας κάνουν να χαμογελάτε αργότερα.

 Λατρεύουμε να φωτογραφίζουμε παιδιά από τη στιγμή που γεννούνται, και ένα από πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή μας είναι πάντα το βάπτισμα τους. Η βάφτιση είναι πραγματικά μια πολύ όμορφη τελετή γεμάτη με τελετουργικά και νόημα. Γι 'αυτό θέλουμε να αποθανατίσουμε κάθε κομμάτι της και να μην μας ξεφύγει ούτε στιγμή!

Αν θέλετε να έχετε μια επαγγελματική φωτογραφική κάλυψη για την βάπτιση του παιδιού σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας νωρίς στο σχεδιασμό σας. Ακριβώς όπως και με κάθε άλλο γεγονός, θέλουμε να συζητήσουμε μαζί σας όλες τις λεπτομέρειες για την σημαντική μέρα της βάπτισης του παιδιού σας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας σχετικά με τις επιλογές κάλυψης, καθώς και τα πακέτα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Το I Shoot You! Photography Σας Προσφέρει το Πληρέστερο Πακέτο Φωτογράφησης Βάπτισης:

  • Φωτογράφιση μυστηρίου (από 2 Φωτογράφους)
  • Βιντεοσκόπηση μυστηρίου για την παραγωγή Video Clip 5 λεπτών. Το νέο trend στη βιντεοσκόπηση μυστηρίων. Όλη η ημέρα σας με υπόκρουση το αγαπημένο σας τραγούδι σε ένα πλήρες και περιεκτικό video clip με τα highlights από όσα συνέβησαν
  • Οικογενειακή φωτογράφηση μετά το μυστήριο στο χώρο της εκκλησίας
  • Καλλιτεχνική φωτογράφιση μετά το μυστήριο στο χώρο της εκκλησίας
  • Οικογενειακή Βιντεοσκόπηση μετά το μυστήριο στο χώρο της εκκλησίας
  • Καλλιτεχνική βιντεοσκόπηση μετά το μυστήριο στο χώρο της εκκλησίας
  • Ψηφιακό Άλμπουμ (20x40 σε ανοικτή διάσταση) 
  • 50 φωτογραφίες 13x19 ή 15Χ21
  • Όλες οι φωτογραφίες σε ανάλυση ιδανική για το web, το Facebook, τη ψηφιακή κορνίζα και το Video Clip               

 Αξία υπηρεσιών: €450

 

Καλέστε μας στα 6945783857 και 6944353545 ή Συμπληρώστε τη φόρμα για παραπάνω πληροφορίες σήμερα

 

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ  ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ! 

 

 

Get In Touch

I Shoot You! Photography -  28ης Οκτωβρίου 6α, Νέα Ιωνία (Πλησίον Σταθμού ΗΣΑΠ) -  tel. 6944.353545 - 6945.783857 - email us
2ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα. City Plaza - Office 303. tel. 6944.353545
(Tα showrooms λειτουργούν κατόπιν ραντεβού)
X

Right Click

No right click