Παναγιώτης Τσαγκαμίλης - Φωτογράφος

Παναγιώτης Τσαγκαμίλης - Φωτογράφος

Ο Παναγιώτης είναι ο επικεφαλής της ομάδας μας. Απόφοιτος τόσο της σχολής φυσικών επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, όσο και ιδιωτικής σχολής φωτογραφίας με κρατικό πιστοποιητικό άσκησης του φωτογραφικού επαγγέλματος, συνδυάζει καλλιτεχνική ματιά και επιστημονική ακρίβεια. Με μετεκπαίδευση στο London School of Arts έδωσε έμφαση στο συναίσθημα που μπορεί να μεταδώσει μια δυναμική φωτογραφία πορτρέτου. Την αγάπη του για τη φωτογραφία προσπαθεί να τη μεταδώσει σε νέους φωτογράφους διδάσκοντας σε ιδιωτική σχολή και πανεπιστήμιο αλλά και σε ανεξάρτητους φορείς όπως το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Ερχόμενος σε επαφή με νέους σπουδαστές καταφέρνει ο ίδιος να ανανεώνει τη ματιά του αντλώντας από τον ενθουσιασμό τους. Σας περιμένουμε για μια ειλικρινή συνάντηση, με λύση για κάθε φωτογραφική ανάγκη σας.

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ

Σας υποσχόμαστε να δημιουργήσουμε φωτογραφίες όμορφες, με νόημα που θα αποτυπώνουν το συναίσθημα της ημέρας, το δικό σας και της οικογένειας σας. Θέλουμε οι φωτογραφίες γάμου σας να σας κάνουν χαρούμενους, να σας συγκινήσουν, να σας κάνουν να κρατάτε την αναπνοή σας. Να σας προσφέρουμε μια ανεπανάληπτη εμπειρία φωτογράφησης γάμου. Αυτή είναι η πρόκληση για εμάς. Για εσάς η πρόκληση είναι να μην ξέρετε ποια φωτογραφία να πρωτοδιαλέξετε για το άλμπουμ γάμου σας.

— I Shoot You Photography

Testimonials

Είπαν για εμάς...

 • Τάσος & Γεωργία

  Τάσος & Γεωργία

  Είδαμε προηγούμενες δουλειές του Παναγιώτη στο διαδικτυακό του τόπο και εντυπωσιαστήκαμε αμέσως με φωτογραφικό ύφος του. Τον κλείσαμε ως φωτογράφο του γάμου μας πολύ σύντομα, σχεδόν μετά τον αρραβώνα μας. Ήταν τόσο σημαντικό για εμάς να βρούμε τον καλύτερο φωτογράφο. Βρήκαμε έναν συνεργάτη που βοήθησε πολύ κατά τη προετοιμασία του γάμου, καθώς επίσης λειτούργησε κατευναστικά την ιδιαίτερη αυτή ημέρα αφού πραγματικά ξέρει τι κάνει, και τι θέλει από το ζευγάρι χωρίς καν να το καταλαβαίνουμε. Νιώσαμε ότι εκεί βρίσκεται άλλος ένας φίλος, που τυγχάνει να κρατά μια μηχανή. Τόσο διακριτικός ήταν..
  Έχουμε τώρα αυτές τις εκπληκτικές φωτογραφίες που θα θυμόμαστε για πάντα. Εμείς δεν μπορούσαμε να έχουμε επιλέξει έναν καλύτερο, και αισθανόμαστε πολύ τυχεροί που ήταν ο φωτογράφος για την ξεχωριστή ημέρα μας!

  Read more

 • Κώστας, Πένυ & Ιάσονας

  Κώστας, Πένυ & Ιάσονας

  Αγαπητέ Παναγιώτη, Θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για τις φωτογραφίες βάφτισης του γιου μας. Είναι φανταστικές! Όλο το άλμπουμ είναι καταπληκτικό. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να το βλέπουμε ξανά και ξανά (..μαζί με τον μικρό Ιάσονα :) ) και να ξαναζούμε την ημέρα, καθώς και μερικά κομμάτια της που χάσαμε!! Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ που αποθανάτισες την βάπτιση του γιου μας, αυτή την τόσο σημαντική μέρα για εμάς!

  Read more

 • Δέσποινα Καμπούρη

  Δέσποινα Καμπούρη

  Η αλήθεια είναι ότι δεν τον γνώριζα, ούτε είχαμε συνεργαστεί ποτέ ξανά στο παρελθόν. Μία φωτογράφιση για την «Πράσινη» ήταν αρκετή για να διακρίνω το ταλέντο του, την τελειομανία του, την γρηγοράδα του και την ιδιαίτερα καλλιτεχνική ματιά του. Δίχως επαγγελματία μακιγιέρ, δίχως hair stylist και ενδυματολόγο, σε μία βιομηχανική αυλή πάνω στην εθνική οδό, έκανε κάποια κλικ με την μηχανή του. Άργησα να δω τις φωτογραφίες. Και για να είμαι ειλικρινής δε θα με ενδιέφερε και να μη τις δω ποτέ, γιατί πολύ απλά δεν πίστευα ότι υπό αυτές τις συνθήκες θα καταφέρναμε κάποιο καλό αποτέλεσμα. Τελικά διαψεύστηκα πανηγυρικά. Ο Παναγιώτης Τσαγκαμίλης μου απέδειξε περίτρανα το σοφό λαϊκό ρητό που λέει «όσο πιο απλά, τόσο το καλύτερο», ή ακόμη καλύτερα σε αρχαιοελληνική έκδοση «μηδένα προ του τέλους μακάριζε». Παναγιώτη σ’ ευχαριστώ για όλα!

  Read more

Θέλετε να μάθετε περισσότερα?

Get In Touch

I Shoot You! Photography -  28ης Οκτωβρίου 6α, Νέα Ιωνία (Πλησίον Σταθμού ΗΣΑΠ) -  tel. 6944.353545 - 6945.783857 - email us
2ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα. City Plaza - Office 303. tel. 6944.353545
(Tα showrooms λειτουργούν κατόπιν ραντεβού)
X

Right Click

No right click