Τάσεις Φωτογράφησης Γάμου

Μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις - και οι φωτογραφίες του γάμου σας; Ανεκτίμητες! Για να βεβαιωθείτε ότι ο φωτογράφος σας αποθανατίζει όλες τις ανεκτίμητες στιγμές σας, παρακάτω σας έχουμε τις πιο hot τάσεις για την φωτογράφηση γάμου  που σίγουρα θα θέλετε να δοκιμάσετε.

 

  1.  Φωτογράφηση με φιλμ

 Ήδη στο εξωτερικό αυτή η τάση έχει πραγματικά εκτοξευτεί και θα δείτε ότι θα το δούμε σε ανάπτυξη και στην χώρα μας. Τι ακριβώς είναι η φωτογράφηση με φιλμ; Και γιατί τα ζευγάρια έχουν τόσο εμμονή με αυτή; Ουσιαστικά, είναι η χρήση αναλογικών φωτογραφικών μηχανών και αναλογικό φιλμ (σκεφτείτε ότι η εμφάνιση γίνετε στο σκοτεινό θάλαμο και όχι σε έναν υπολογιστή). Το φιλμ αποτυπώνει το φως, το χρώμα και την ατμόσφαιρα με τελείως διαφορετικό τρόπο από ό,τι οι  ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Συνήθως οι φωτογραφίες είναι πιο ήπιες, πιο κολακευτικές - και έχουν μια πιο «ζωγραφική αίσθηση» σε σχέση με τις ψηφιακές φωτογραφίες.
Το I Shoot  You!  Photography μπορεί να καλύψει το γάμο σας με φωτογράφηση σε φιλμ. Ρωτήστε μας!

 

  1. Φωτογράφηση γάμου με Editorial στυλ

Ποια νύφη δεν θέλει ο γάμο της να μοιάζει σαν να βγήκε κατευθείαν από ένα περιοδικό;

Στο I Shoot You! Photography πιστεύουμε ότι ο γάμος σας είναι η τέλεια ευκαιρία για ένα editorial στυλ φωτογράφισης. Είστε περιποιημένοι, δείχνετε glamorous, και φοράτε ρούχα που σας κάνουν να αισθάνεστε τέλεια. Για να φωτογραφηθείτε σαν σε editorial χρησιμοποιώντας τον κολακευτικό φωτισμό αυτού του στυλ σημαίνει ότι οι φωτογραφίες θα είναι καθαρές και τα πορτραίτα σας θα έχουν ττις βαθιές εκφράσεις στα πρόσωπα  σας που βλέπετε στα περιοδικά.
Το I Shoot You! Photography με την εμπειρία των 10 και πλέον ετών σε φωτογραφήσεις επωνύμων για τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο έχουμε όλη την γνώση και τις ιδέες που χρειάζονται για μια φωτογράφηση γάμου που θα μοιάζει σαν να βγήκε από τα καλύτερα περιοδικά.

 

  1. Βόμβες καπνού

Τα βεγγαλικά έχουν αρχίσει να βγαίνουν εκτός μόδας και τα καπνογόνα είναι in!

Δεν μπορούμε να σας πούμε πόσο συχνά μας ρωτάτε πώς θα επιτευχθεί αυτό το διασκεδαστικό αποτέλεσμα στην φωτογραφία. Πολλοί πιστεύουν ότι γίνεται στο post production, αλλά απλά χρησιμοποιούμε χρωματιστές βόμβες καπνού.

 

 

 

  1. Λιγότερο φίλτρα, πιο φυσικές φωτογραφίες

Χάρη στο Instagram, τα φίλτρα φωτογραφίας έχουν χρησιμοποιηθεί παντού και από όλους. Ωστόσο πιστεύουμε ότι θα επικρατήσει μια πιο φυσική, ρεαλιστική επεξεργασία των φωτογραφιών γάμου, επιτρέποντας την ομορφιά τους να λάμψει με τα φυσική, απλοϊκή επεξεργασία και φωτισμό.

 

 

 

  1. Εξ’ ολοκλήρου Black & White Φωτογράφηση Γάμου

Η τάση αυτή θα δώσει μια εντελώς νέα διάσταση στην έννοια της αληθινής φωτογράφησης γάμου! Οι γάμοι με vintage στυλ είναι δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και βλέπουμε ζευγάρια που ζητούν αποκλειστικά ασπρόμαυρες φωτογραφίες για να ευθυγραμμιστεί με το στυλ και την συνολική αισθητική του γάμου τους.

 

Το I Shoot You! Photography μπορεί να καλύψει τον γάμο σας πλήρως με ασπρόμαυρη φωτογράφηση. Ρωτήστε μας για αυτό!

 

 

 

 

Δείτε την Προσφορά μας για Φωτογράφιση Γάμου

 

 

Get In Touch

I Shoot You! Photography -  28ης Οκτωβρίου 6α, Νέα Ιωνία (Πλησίον Σταθμού ΗΣΑΠ) -  tel. 6945.783857 - email us
2ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα. City Plaza - Office 303. tel. 6944.353545
(Tα showrooms λειτουργούν κατόπιν ραντεβού)
X

Right Click

No right click