Δωρεαν φωτογράφηση προετοιμασιας ζευγαριου

 Θέλουμε να αφηγηθούμε την ιστορία σας από την αρχή έως το τέλος 

Γι' αυτό σας κάνουμε το Πρώτο Μεγάλο Δώρο σας!

Η προετοιμασία της νύφης την ημέρα του γάμου είναι σημαντική και εμείς θα είμαστε εκεί για να απαθανατίσουμε εκείνες τις στιγμές που θα θυμίζουν πάντοτε τα συναισθήματα εκείνης της όμορφης ημέρας! Εκείνης της ημέρας που προετοιμάζεσαι για ένα όμορφο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή σου!

Θέλουμε να ακούσουμε τις ιδέες σας, να βάλουμε την πινελιά μας και να δημιουργήσουμε ένα όμορφο φωτογραφικό σύνολο αναμνήσεων από τις σημαντικότερες στιγμές της ημέρας του γάμου σας.

Οι φωτογράφοι μας θα είναι μαζί σας στη προετοιμασία της νύφης και του γαμπρού και θα καλύψουν με βίντεο και φωτογραφία όλη τη δράση της ημέρας χωρίς επιπλέον χρέωση!

Κλείσε τώρα ένα ραντεβού μαζί μας για να συζητήσουμε όλες τις μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν εκείνη την μέρα την πιο ξεχωριστή της ζωής σου

 

 

 Είπαν για εμάς

  • Μάνος & Ελένη

    Τι να πω για σένα... Πέρα απά έναν καταπληκτικό επαγγελματία φωτογράφο , είσαι κ Άνθρωπος με Α κεφαλαίο... Οι φωτογραφίες που τράβηξες στον γάμο μου είναι μοναδικές!!! Ανυπομονώ για τις επόμενες και φυσικά τις καλύτερες με τον γιο μου. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα!

  • Βασίλης & Πένυ

    8-7-2012,Αρχίζω να ετοιμάζομαι! Έρχεται η ώρα του ραντεβού με τον φωτογράφο! Πότε άρχισε να με φωτογραφίζει δεν κατάλαβα! Πέρασαν οι ωρες σαν μια στιγμή. Ο Παναγιώτης πάντα εκεί, να μας φωτογραφίζει χωρίς να στηνόμαστε, φυσικά, χωρίς να καταλαβαίνουμε τι και πότε μας τραβάει! Οι φώτο και το βίντεο στην ώρα τους κ εμείς άφωνοι από το αποτέλεσμα! Ζωντανοί, φυσικοί, ένας κινηματογραφικός γάμος με ήρωες εμάς! Γι' αυτό λοιπόν, ψηφίζω Παναγιώτη ΔΑΓΚΩΤΟ!!! Σ' ευχαριστω για ολα!

  • Τάσος & Γεωργία

    Είδαμε προηγούμενες δουλειές του Παναγιώτη στο διαδικτυακό του τόπο και εντυπωσιαστήκαμε αμέσως με φωτογραφικό ύφος του. Τον κλείσαμε ως φωτογράφο του γάμου μας. Ήταν τόσο σημαντικό για εμάς να βρούμε τον καλύτερο φωτογράφο. Βρήκαμε έναν συνεργάτη που βοήθησε πολύ κατά τη προετοιμασία του γάμου, καθώς επίσης λειτούργησε κατευναστικά την ιδιαίτερη αυτή ημέρα αφού πραγματικά ξέρει τι κάνει, και τι θέλει από το ζευγάρι χωρίς καν να το καταλαβαίνουμε. Έχουμε τώρα αυτές τις εκπληκτικές φωτογραφίες που θα θυμόμαστε για πάντα. Εμείς δεν μπορούσαμε να έχουμε επιλέξει έναν καλύτερο, και αισθανόμαστε πολύ τυχεροί που ήταν ο φωτογράφος για την ξεχωριστή ημέρα μας!

Get In Touch

I Shoot You! Photography -  28ης Οκτωβρίου 6α, Νέα Ιωνία (Πλησίον Σταθμού ΗΣΑΠ) -  tel. 6945.783857 - email us
2ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα. City Plaza - Office 303. tel. 6944.353545
(Tα showrooms λειτουργούν κατόπιν ραντεβού)
X

Right Click

No right click